Gratis levering ved køb over 500kr
Landsdækkende bytteservice
Hurtig levering 1-4 hverdage
returret op til 14 dage
Click'n'Collect

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos SVANE KERTEMINDE (Minimini Aps)

Generelle oplysninger


SVANE KERTEMINDE (Minimini Aps)
Langegade 34
5300 Kerteminde
CVR nr. 30733908
Telefon 65342897
E-mail vitokerteminde@live.dk

Priser


Hos SVANE KERTEMINDE tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Aftaleindgåelse


En juridisk bindende aftale mellem køber og SVANE KERTEMINDE er først indgået, når SVANE KERTEMINDE fremsender en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil ordrebekræftelsen er modtaget er SVANE KERTEMINDE berettiget til at annulleret ordren helt eller delvist, fx. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Hvis dette sker, vil køber blive underrettet pr. e-mail herom.

Når ordre er afgivet på webshop, vil køber automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer der er bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at SVANE KERTEMINDE har modtaget bestillingen og der er ikke på dette tidspunkt indgået juridisk bindende aftale mellem køber og webshop.

Betaling


SVANE KERTEMINDE modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering


SVANE KERTEMINDE tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 45 kr. Varer vil blive leveret til nærmeste GLS shop eller Privat adresse.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret


Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. SVANE KERTEMINDE vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
SVANE KERTEMINDE
Langegade 34
5300 Kerteminde

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion


Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret


Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra ..
- .. den dag hvor du modtager ordren.
- .. den dag hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- .. det år det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- .. den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på vitokerteminde@live.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

SVANE KERTEMINDE
Langegade 34
5300 Kerteminde

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten.
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Varer der har været brugt, eller er blevet beskidt ved prøvning
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling


Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links


Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: vitokerteminde@live.dk.

Persondatapolitik


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Bedømmelse af køb


Dit navn, email adresse og ordrenummer videregives til SUMOshop til det formål at give dig mulighed for at bedømme din købsoplevelse hos os. Når din ordre er registreret i vores system, vil du modtage en email med et link, der giver dig mulighed for at tilkendegive din mening i form at stjernebedømmelse og beskrivelse.

Nyhedsbreve


Takker du ja til vores nyhedsbrev, vil dit navn og email adresse registreres hos vores udbydere af nyhedsbrevssystem – SUMOshop og Mailchimp. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet. Enten ved at sende os en e-mail eller ved at klikke på frameldelses-linket i nyhedsbrevene vi udsender.

Til udsendelse af nyhedsbreve anvender vi i nogle tilfælde profilering baseret på dit/dine køb. Det vil sige at vi kan målrette vores nyhedsbreve, så du i nogle tilfælde vil modtage nyhedsbrev med tilbud/nyheder baseret på dine tidligere ordrer hos os.

Personoplysningerne registreres hos SVANE KERTEMINDE (Minimini Aps) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på bygholm-online.dk er Bygholm Menswear.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Vitokerteminde@live.dk