Gratis levering ved køb over 500kr
Landsdækkende bytteservice
Hurtig levering 1-4 hverdage
returret op til 14 dage
Click'n'Collect

Returnering

14 dagesfortrydelsesret

Når du handler på nettet hos www.svanekerteminde.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige, at du har 14 dage til at meddele os, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.*


Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. (Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelsesdag d. 15/6.)

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte nedenstående standardfortrydelsesformular, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Vi opdaterer løbende returformularen, således at den på alle tidspunkter er i overensstemmelse med de gældende bestemmelser.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.)

Til Svane Kerteminde, Langegade 21, 5300 Kerteminde, info@svanekerteminde.dk:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Ordrenummer:__________________

Bestilt den __/__/__ og modtaget den __/__/__

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)______________________

Dato ______________________

Formularen kan hentes her.Uafhentede pakker
Hvis du ikke afhenter din pakke, og den derfor bliver sendt retur til os, vil vi altid forsøge at kontakte dig, for at afklare, om det var en fejl, eller om du ønsker at fortryde. Kan vi ikke komme i kontakt med dig, vil vi behandle ordren som en fortrydelse. Ved fortrydelse skal du selv betale for returforsendelsen, hvilket betyder, at du i så fald vil få fratrukket de faktiske returneringsomkostninger, som vi bliver opkrævet, fra det beløb, som du skal have retur efter reglerne om fortrydelse.

Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:

Svane Kerteminde
Langegade 21
5300 Kerteminde
Danmark

HUSK at få en kvittering for indlevering af pakken.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtagerpakken. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliveroverført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder, og bærer selv ansvaret for, at pakken dukker forsvarligt og ubeskadiget op hos Svane Kerteminde.

VIGTIGT - Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, brev eller pakke sendt uden omdeling.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.


Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt tilos ved købet. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet. Har du helt eller delvist betalt medgavekort, fremsender vi dig et nyt gavekort svarende til den værdi, som du harreturneret varer for og højest til samme værdi, som gavekortet udgør på ordren.

BEMÆRK - Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Eksempelvis en bortkommet eller beskadiget skoæske. Bemærk at originalemballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi.

Svane Kerteminde fastsætter værdiforringelsen. Som udgangspunktnedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballage med minimum 20% og varer, som er taget i brug eller på anden vis beskadiget, nedskrives medminimum 80%.